Top

glasbedel larenza dhz142

  • glasbedel larenza dhz142
3,95
per stuk
Verwachte levertijd: 2 werkdagen

Glasbedel Larenza

Merk: Larenza
Kleur: groen -  zwart.
Kern : 925 sterling zilver
Glas: Muranoglas

Glasbedel Larenza past op de meeste merken bedelarmbanden.
Zoals Larenza Pandora Tedora Amora Biagi Elemento Anelli Vianti iMenso Silverado Trollbeads enz.enz.Info:
Wat is Sterling Zilver.
Zilver gemaakt voor dagelijks gebruik zoals in sieraden of in bestek is meestal geen puur zilver, maar gemengd met een ander metaal zoals koper. Het zilver wordt gemengd om eigenschappen zoals buigzaamheid of hardheid te verbeteren. Zou het niet gemengd worden, dan kan bijvoorbeeld een zilveren ringetje te slap zijn en te snel beschadigen. De meeste sieraden worden daarom gemaakt van zogenaamd sterling zilver.

Sterling zilver heeft een zilvergehalte van 92,5% (925/1000-ste deel, 0,925). Dit wordt ook wel eerste gehalte zilver genoemd. De term sterling wordt vooral gebruikt bij zilveren sieraden en andere zilveren voorwerpen zoals bestek. Met een goed vergrootglas is vaak in het zilvermerkje het getal 925 te lezen.


Wat is Muranoglas.
Muranoglas is een hoogwaardig product uit Venetië, met een lange traditie. De ambachtelijke glasblazers op het eiland Murano verwerken het tot allerlei decoratieve voorwerpen, maar ook tot uitzonderlijke fijnzinnige sieraden. Deze zijn handgeblazen en kunnen een zeer breed palet aan kleuren bezitten.

 

Houdt u er rekening mee dat deze Murano Glasbedel Larenza handgemaakt is, er niet één hetzelfde is de kleuren en afmetingen daardoor ook iets kunnen afwijken van de foto!